Våra Tjänster

Våra Tjänster

Det finns inget mer bekvämt och pålitligt sätt att resa i staden än med DELIVERYs chaufförstjänster. Låt en professionell Delivery förare ta dig trygt och säkert genom Stockholm. Fråga din lokalt kunniga förare för tips och förslag.

DELIVERY förare är professionellt licensierade genom deras utbildning och utför idag statliga köruppdrag för största kund Mycabtravel. All trafik övervakas 24/7 genom en Trafikledning för din säkerhet.

Flygtransfer

På flygplatsen väntar en förare på dig och håller upp en välkomstskylt med ditt namn. Vi kontrollerar permanent ankomstiden för ditt flyg och att du landar på rätt terminal. Priserna är alltid fasta och vi kommer inte att debitera extra för flygfördröjning, trafik eller resplan.

Stockholm Arlanda Airport – Väntetid som ingår

Inrikes – 30 minuter efter landning. Föraren kommer att ringa dig efter 20 minuter för att se till att du har anlänt.International – 45 minuter efter landning. Föraren kommer att ringa dig efter 30 minuter för att se till att du har anlänt.

Bromma Airport – Väntetid som ingår

Inrikes-20 minuter efter landning. Föraren kommer att ringa dig efter 15 minuter för att se till att du har anlänt.International-30 minuter efter landning. Föraren kommer att ringa dig efter 20 minuter för att se till att du har anlänt.

Tågtransfer

På järnvägsstationen väntar en förare på dig och håller upp en välkomstskylt med ditt namn. Vi kontrollerar ankomsttiden för ditt tåg om tågnumret ingår i din bokning. Priserna är alltid fasta och vi kommer inte att debitera dig för tågfördröjning, trafik eller resväg.

Väntetid är alltid 10 minuter och ingår i ditt fastpris.

Direktbokningar

DELIVERY har alltid 10 minuters väntetid när du bokar online eller med vår App. Delivery har en en bil framme inom 15 minuter om du bokar i centrala delar av staden.

Bröllop

Vi älskar bröllop och vi skulle känna oss privilegierade om vi hade fått vara en del av din speciella dag. Om vi ​​har turen att vara en del av din bröllopsdag så ser vi till att din dag blir utifrån dina önskningar. Var vänlig kontakta oss för en förfrågan för din speciella dag.

Corporate Accounts

DELIVERY ger företag ett enkelt, pålitligt och säkert sätt att hantera alla anställdas behov av en trygg och säker transport.

Företagskonton kan anpassas så att du kan styra anställdas resande och få en bättre översikt över alla de bokningar som de anställda gör. Delivery ger varje anställd tillgång till ett eget konto för att hantera sin resa via någon av Deliverys bokningskanaler.

Konton kan anpassas till varje företags egen resepolicy, och resor kan enkelt tilldelas olika kostnadställen och kostnadskoder.

Skola

Ibland behöver du en säker och trygg transport för ditt barn.

  •  Samma förare varje gång
  • Alla förare har genomgått specialutbildning inklusive första hjälpen.
  • Diskret och effektiv transport

Kontakta oss genom att skicka ett mail för din förfrågan.